Izvor: HappyBSC
23.10.2020 u 16:31
0

GRADE SE STANOVI ZA IZBEGLICE Krov nad glavom za 133 porodice

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji 133 stana u beogradskom naselju „Dr Ivana Ribara“ potpisali su v.d. direktora „Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru“ d.o.o. Beograd Dušan Kovačević i Miroslav Mihajlović ispred grupe ponuđača „Grading“ doo Paraćin i preduzeće Interklima doo Vrnjačka Banja.

Stanovi su namenjeni izbeglim licima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske i gradiće se u okviru devetog potprojekta Regionalnog stambenog programa. Očekuje se da radovi na izgradnji otpočnu u novembru. Rok za završetak objekta je 400 dana.

PROČITAJTE JOŠ…

SRPSKI CARINICI NISU MOGLI DA VERUJU KADA SU OVO UGLEDALI U GEPEKU: Turčin poneo KAMEN, ali NE OBIČAN! (FOTO)

HOROR U NOVOM SADU: Zaključao ćerkicu (2) u automobilu i 3 sata je ostavio samu?!

PROSJAČENJE I PROSTITUCIJA: Uhapšen muž maloletnice i starac (77) koji je platio SEKSUALNU USLUGU!

NASTAVNIK NAKON BRUTALNOG NAPADA ZADRŽAN U BOLNICI: Svi u strahu! Đaci šokirani

Ukupna vrednost potpisanog ugovora iznosi 5.488.535 evra. U okviru Regionalnog stambenog programa na teritoriji Beograda planirana je i izgradnja 250 stana u naselju Ovča. Cilj Regionalnog stambenog programa je da obezbedi trajna stambena rešenja za 8.320 izbegličkih porodica sa prostora bivše Jugoslavije, odnosno 24.960 korisnika prema odobrenim sredstvima donacije u ovom trenutku.

Regionalni stambeni program je zajednički višegodišnji program Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Hrvatske. Program se sprovodi uz podršku OEBS-a, UNHCR-a i Banke za razvoj Saveta Evrope, a Finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je i najveći donator, Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Norveške, Švajcarske, Italije, Danske, Turske, Luksemburga, Španije, Kipra, Češke, Mađarske, Rumunije i Slovačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter