1°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić izjavio je danas da u tom gradu u poslednjih 20 dana nije bilo pozitivnih na korona virus, ni preminulih.

Naveo je da su u Opštoj bolnici u Jagodini zatvorena sva kovid odeljenja i da se bolnica se vratila redovnim aktivnostima.

On je istkao da su zadržane sve mere predostrožnosti, pa tako i dalje radi kovid ambulanta, ali samo tokom dana, a ne i noću kao što je to bilo do sada.

PROČITAJTE JOŠ...

SLATKI ZALOGAJ ZA 20 MINUTA: Napravite poslasticu sa jabukama i ČOKOLADOM

VUČIĆ: Odložen ekspertski sastanak zbog obolelog saradnika

VOZAČI, OPREZ: Ukoliko imate ovaj automobil moguće su VELIKE KAZNE

- Izuzetno je važno da nema pozitivnih slučajeva korona virusa u školama, vrtićima, Gerentološkom centru, Domu učenika, i ostalim ustanovama. To je razlog zbog čega smo se opredelili da zatvorimo sva kovid odeljenja u Opštoj bolnici- rekao je Lukić.

Istakao je da za ovakvu situaciju zahvalnost ide pre svega građanima Jagodine, koji su disciplinovani i pridržavaju se svih mera, kao i zdravstvenim radnicima, kao i lokalnoj samoupravi, koja je, kao i uvek, svima nama na usluzi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar