Izvor: HappyBSC
03.09.2020 u 10:03
0

JUTROS SMO SE SMRZLI: U gradovima Srbije nagla promena TEMPERATURE

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a posle podne na severozapadu, uveče i noću i u ostalim krajevima doći će do razvedravanja, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

SAZNAJTE I OVO…

MARKO ĐURIĆ: Pripremili smo platformu okrenutu budućnosti

EPILOG PRVOG SLUČAJA KORONE U ŠKOLI: Postupci kada virus uđe u učionicu

VUČIĆ OD DANAS U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA: Razgovori o ekonomskoj saradnji Beograda i Prištine

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni Celzijusa, a najviša između 24 i 32 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i svežije, ujutro i pre podne kratkotrajna kiša, pljuskovi i grmljavina. Posle podne i uveče razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće 14, a najviša 24 stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter