Izvor: Tanjug
29.08.2020 u 07:15
0

Ukinuta vanredna situacija u Prokuplju

Ukida se vanredna situacija na teritoriji grada Prokuplja, koja je bila na snazi od osmog jula, odlučeno je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Prokuplju.

OTKRIJTE I OVO…

UDOVIČIĆ: Sport se vraća u fiskulturne sale od 1.septembra!

Dačić otkriva: Srbija IZGUBILA PRILIKU da PRIDOBIJE Trampa!

STIŽE NAM TROPSKI TALAS: Pakleni dan u nedelju, a evo kad nas očekuje RASHLAĐENJE

REZERVNI OFICIRI SU PROMOVISANI: Vulin zadovoljan

Odluka o ukidanju vanredne situacije doneta je nakon razmatranja izveštaja o epidemiološkoj situaciji, u vezi sa epidemijom izazvanom virusom Kovid-19, na teritoriji Prokuplja, objavljeno je na sajtu tog grada.

Navodi se da preventivne mere donete od strane republičkog kriznog štaba i Štaba za praćenje i preduzimanje mera ostaju na snazi i podrazumevaju držanje fizicko-socijalne distance na otvorenom gde je to moguće, a ukoliko nije, obavezno je nošenje zaštitne maske.

Dodaje se da je i dalje na snazi mera obaveznog nošenja zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Što se tiče organizovanja slavlja i drugih okupljanja, dozvoljeno je da maksimalno 50 ljudi boravi u zatvorenom prostoru.

Radno vreme ugostiteljskih i drugih objekata, koje je bilo skraćeno zbog uvođenja vanredne situacije, ograničava se po važećim odlukama Skupštine Grada Prokuplja, osim u slučajevima koji su usuprotnosti sa merama republičkog kriznog štaba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter