Izvor: Alo
17.08.2020 u 15:51
0

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA! U ovom gradu se danas slavi

Boljitak!

OVO MORATE ZNATI

I ZA NJIH VAŽI MORATORIJUM: PIO fond obustavio naplatu administrativnih zabrana za korisnike penzije

ČUDO! ISTORIJSKA VEST: Uspešno presađena pluća 14-godišnjoj devojčici!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BANATSKOG KARAĐORĐEVA: Autom se zakucao u traktorsku prikolicu, traktor se prevrnuo, vozač nastradao

HRVATI OPSEDNUTI SRBIJOM I NJENIM PREDSEDNIKOM: Žale što Vlada u Prištini zavisi od Vučića

PREDSEDNICA VLADE O DEČANIMA: Očekujemo ispravno civilizacijsko reagovanje

U Boru je po današnjim podacima 20 osoba pozitivno na korona virus i imaju blagu kliničku sliku. Štab za vanredne situacije Bora ukinuo je danas vanrednu situaciju koja je na području tog grada proglašena 18. jula usled rasta broja inficiranih korona virusom.

Kako je saopšteno, odluka je doneta na osnovu predloga Stručno-operativnog tima za higijensko-epidemiološke mere a posle procene da je epidemiološka situacija na teritoriji grada „dosta povoljnija“ nego u vreme uvodjenja vanredne situacije. U Boru je po današnjim podacima 20 osoba pozitivno na korona virus i imaju blagu kliničku sliku.

Na Grudnom odeljenju gradske Opšte bolnice trenutno se leči 15 pacijenata, od kojih je dvoje pozitivno na prisustvo virusa, dok se za tri pacijanta čekaju rezultati testiranja.

SVE O SPORTU

TRENER CRVENO-BELIH PRED START KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA PORUČUJE: Sve od nas zavisi

JOŠ JEDAN BOMBASTIČAN TRANSFER: Juventus i Barselona spremaju još jednu spektakularnu razmenu

PARTIZAN STARTOVAO: Košarkaši crno-belih počeli pripreme za novu sezonu! (FOTO)

– S obzirom na smanjen broj novootkrivenih slučajeva virusa, kao i na broj pacijenata koji se nalaze na Grudnom odeljenju, imamo razloga da budemo zadovoljni trenutnom epidemiološkom situacijom u gradu – kazao je direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović.

On je apelovao na građane da se pridržavaju preporučenih mera poput nošenja maske u zatvorenom prostoru i održavanja fizičke distance jer su se po njegovim rečima, dosad pokazale kao efikasne.

Od početka epidemije u Boru je zabeležen 271 slučaj infekcije, 244 osobe su se oporavile, dok je sedam osoba preminulo od posledica virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter