15°C

Beograd

Photo: privatna arhiva

Izvor: Kurir.rs

STUDENTI IZ DOMOVA NISU PROBLEM: Oni sa lakšom kliničkom slikom idu u Arenu, rezultate čekaju u Loli

Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da će studenti sa lakšom kliničkom slikom kovida 19 biti smešteni u Areni, dok će se rezultati čekati u domu "Kralj Aleksandar", poznatom i kao "Lola".

On je na konferenciji za novinare dodao i da će svi drugi univerzitetski gradovi imati slične situacije.

"Studenti u domovima su, kako sam i prošli put rekao, najrevnosniji, jer su to vredni, mladi ljudi koji su teškom mukom dobili dom zato što su i slabijeg materijalnog stanja, odlično uče i moraju da daju ispit za ispitom. Njima je strašno važno da polože ispit, tako da ćemo one kontrole koje su bile u Studentskom centru još pojačati. Veći su problem studenti koji žive sa roditeljima ili sami", rekao je Šarčević.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

Kada je u pitanju uredba o polaganju ispita na daljinu, Šarčević kaže da još ne postoje izrađeni uslovi i da se većina fakulteta s tim ne slaže, te da je stav predsednice KONUS-a, rektora, a i nas da se radi "pilot".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar