21°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije u obilasku radova na izgradnji puta na Pešteru poručio: Gradićemo još puteva, sve će vam biti blizu! (VIDEO)

Predsednik Srbije obilazi radove na izgradnji puta Karajukića bunari - Rasno na Pešteru, a kasnije će obići radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar - Tutin.

Sa njim su i ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović I ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji se prvi obratio medijima i prisutnima.

-Niko nije verovao da ćemo uspeti. Ostvaruje se ono što su meštani Peštarske visoravni dugo čekali. Treba rešiti problem elektro-mreže, snabdevanje električnom energijom.Ovo je realnost i stvarnost. Hvala predsedniku Vučiću i Zorani Mihajlović koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.- objasnio je on.

OVO MORATE ZNATI

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

RASIM LJAJIĆ: Mere reciprociteta ZAUSTAVIĆE TRGOVINU!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

POŽAR U ZGRADI: Stradale četiti osobe!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

Predsednik Vučić takođe se obratio medijima i okupljenim ljudima podsetivši ih da je novopazarska bolnica opremljenija, da će se podizati putevi, infrastruktura, vodovod i kanalizacija. 

-Radićemo rekonstrukciju puta Novi Pazar - Ribariće. Nemojte se  naljutiti ako promašim za neki kilometar ili dinar,  to je 24km puta što ćemo platiti oko 500 miliona dinara. - rekao je predsednik.

-Rekonstruisaćemo put Raška-Novi Pazar i ono što je za vas od presudnog značaja to je da radimo pravac od Raždaginje do Buđeva, ali i da uradimo pravac od Ugla do Rasnog preko Karajukića bunara.Trudio sam se da svako selo zapamtim - priznao je predsednik i dobio gromoglasan aplauz.

-I ono što dolazi, dragi prijatelji, što želim da vam kažem jeste da ćemo u narednim mesecima potpisati ugovor za izgradnju auto-puta od Požege do Brnjice, a aztim do Boljara. To će značiti  dolazak kompanija, investitora, sve će vam biti blizu.- naglasio je on.

Kako sve trenutno izgleda i ko je prisutan, pogledajte u videu ispod.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti