19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

CRNA GORA NEMA LABORATORIJU! Srbija na brzim testovima nije imala nijednog zaraženog, a ONI KORISTE TE TESTOVE!

Srbija nema 25 zaraženih na 100.000, što je CG postavila kao kriterijum, poručio je večeras prof. dr Branislav Nestorović, koji je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem komentarisao licemerje vlasti Crne Gore.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK VUČIĆ: Tužilaštvo da kaže da li postoji političar pedofil, ako postoji uhapsićemo ga!

SKANDAL! Migranti upali u CRKVU U BEOGRADU i opljačkali DVE VERNICE!

MENJAJU STAVOVE U SEKUNDI! VLADA CRNE GORE: Srbija i dalje NIJE NA SPISKU ZEMALJA za ulazak bez KARANTINA!

DR NESTOROVIĆ O ODUZIMANJU LICENCE: Najviše im smeta što sam BIO U PRAVU!

SEKS PARTIJSKI NEPRIJATELJ BROJ 1! Kim naredio OŠTRO KAŽNJAVANJE "nemorala" među tinejdžerima! (VIDEO)

MARIĆ O HRVATSKIM MEDIJIMA: Oni ne mogu da sakriju da nam zavide!

Aleksandar Vučić i dr Branimir Nestorović su regovali na novu odluku crnogorske vlasti da otvore granice sa Srbijom ,ali da naši građani kada pređu tamo moraju da idu u karantin.

Govoreći o zatvaranju crnogorskih granica za građane iz Srbije, dr Nestorović kaže da Srbija nema 25 zaraženih na 100.000, što je CG postavila kao kriterijum.

- Jasno je šta se događa i oni na ovaj način pre svega sebi otežavaju dolazak. Oni rade u korist svoje štete i ovo mi je nadrealno, ali šta očekivati od države koja je izbrisala Njegoša iz lektire - kaže dr Nestorović za Pink.

Ističe da je priča politizovana i zapitao je u kojoj laboratoriji u CG su radii PSR testove.

- Oni nemaju laboratoriju! Radili su brze testove, odnosno orijentacione - kaže dr Nestorović.

Vučić kaže da Srbija juče i prekjuče na brzim testovima nije imala nijednog zaraženog, te da oni ne registruju korona virus u svakom slučaju.

OBAVEZNO PROČITAJTE

VUČIĆ O KOSOVU I METOHIJI: Ja ne vidim kako možemo da se dogovorimo, a bez toga nema ni EU!

NESTOROVIĆ: Epidemija korone je GOTOVA!

MARIĆ: Mene iznenađuje KOLIČINA MRŽNJE! Oni sebe diskvalifikuju za OZBILJNU POLITIKU!

TAČI PORUČIO: KURTI nastavlja patriotske PREVARE pogrešnim odlukama!

DAČIĆ NAKON ŠTO JE PRIŠTINA ZABRANILA UVOZ ROBE BEZ NATPISA "REPUBLIKA KOSOVO": "Dijalog na respiratoru"

- Mi radimo PSR testove koji su jako skupi. Mi trošimo puno novca, ali slušamo lekare i idemo na masovno testiranje kako bismo registrovali što više obelelih. I danas i dalje mnogo testiramo, a kako bismo sačuvali živote ljudi - kaže Vučić.

Podseća da je CG otvorila granice za tzv. Kosovo, koje je odbilo testove iz Beograda i govore da je Kosovo bolje od nas.

Na pitanje o komentarima da Milo Đukanović i on rade u dosluhu, Vučić je zapitao kako bilo kome u Srbiji odgovora da se uhapsi vladika Joanikije i bude zadržan 72 sata.

- Šta, ljudi, hoćete više? Da govorim da je zemlja četvrtasta? Čujem da su sutra otvorena 4 prelaza sa Srbijom, samo što građani idu u karantin, što je maltene kao i da nisu otvorene. U svakom slučaju, pozdravljam odluku Crne Gore. Crnogorci su u Srbiji uvek dobrodošli - kaže Vučić.

Ističe da je svaki život vredniji od cene testova koje Srbija troši, iako je reč o milionskim ciframa. Podseća da se ulaže u zdravstvo, da se troši nogo novca i podvlači da Srbija otvoreno govori o broju mrtivih.

Marić kaže da je nevolja u tome što Crna Gora hoće da stvori svoj identitet, zasnovan na mržnji prema Srbima. Ocenjuje i da se pred svake izbore koristi mržnja pema Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti