21°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

DR NESTOROVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Predsednik SZO nije doktor, bio na crnoj listi Amerike, a sada daje preporuke za koronu!

Dr Nestorović je bio gost Jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" Happy TV gde je otkrio da postoji post-korona sindrom i da se predviđa da će u Americi biti oko 150 000 samoubistava kad završi epidemija, dok je mrtvih trenutno 100 000.

Komentarišući lažne vesti dr Nestorović kaže da su najviše širile SZO kroz strah, poslednja je u nizu kad su nagovestili drugi talas nakon spuštanja mera i na kraju, na primeru Češke, vidimo da se to nije desilo jer ona je prva koja se otvorila.

- SZO zarađuje od promocije vakcinisanja! Zanimljivo da u udžbenicima piše da je potrebna smrtnost od 12% da bi se proglasila pandemija, a trenutna smrtnost je 0,26% u Americi, otkrio je dr Nestorović.

Dr Nestorović se i dalje zalaže za upotrebu hlokorokina za lečenje težih slučajeva, iako neke zemlje su odustale od takve vrste lečenja.

- Muka je kad kukurikneš pre zore, petao koji prvi kukurikne završi u loncu - komentarisao je dr Nestorović svoje prve izjave o koroni, a koje su se sve ispostavile tačne kako je epidemija odmicala.

- Mislim da je medicina jako posrnula sa ovom koronom, radovi koji su objavljivani su bili kao da se ne radi o istoj bolesti i virusu. Predsednik SZO nije doktor, bio je na crnoj listi Amerike, a sad daje preporuke za koronavirus, rekao je između ostalog dr Nestorović u Jutarnjem programu Happy TV.

Opširnije u videu ispod.