24°C

Beograd

ĐORĐEVIĆ I STOILJKOVIĆ O MINIMALNOJ CENI RADA: Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kaže da se Vlada Srbije aktivno zalaže za unapređenje uslova života građana!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević kaže da se Vlada Srbije aktivno zalaže za unapređenje uslova života građana, a kao jedan od prioriteta u ostvarenju tog cilja kaže da je povećanje minimalne cene rada.

Đorđević je to rekao u razgovoru s predsednikom Udruženog granskog sindikata Nezavisnost Zoranom Stoiljkovićem. od kojeg je želeo da čuje stavove sindikata o toj temi.

- U poslednje dve godine minimalna cena rada kumulativno je povećana za 18,6 odsto. Želimo da građani Srbije budu zadovol?ni u svojoj zemlji i imaju bolji životni standard - rekao je ministar, a navedebno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Ðorđević prethodno je održao sastanke sa ministrom finansija Sinišom Malim i s predsednikom Unije poslodavaca Srbije Milošem Nenezićem i predsednikom Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisavom Orbovićem.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar