Izvor: Tanjug
02.03.2021 u 21:32
0

Od sutra do 17. marta izmena trasa linija 27E, 33 i 48

Zbog radova u ulici Dragoslava Srejovića i Bulevaru despota Stefana, u Beogradu će od sutra do 17. marta doći do izmena u radu linija javnog prevoza 27E, 33 i 48.

U pitanju su radovi na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže i revizionog vodovodnog šahta, koji će se izvoditi u dve faze.

NAJVAŽNIJE OVOG UTORKA

(UZNEMIRUJUĆE) JEZIV ZLOČIN USTAŠA U PREBILOVCIMA! Trifko ugledao ostatke trudne supruge i srce mu puklo od tuge (VIDEO)

SKANDAL NA CETINJU! „UA, IZDAJNICI, NIJE OVO SRBIJA“! Crnogorci uklonili trobojku sa groba kralja Nikole! (FOTO)

DRAMATIČNI SKOK! Nove zabrinjavajuće korona brojke

OVO ČEKA REPERA: Rasta ponovo pred sudom, sledi konačna odluka o kazni!

UHAPŠENE Mimi Oro i Tijana Ajfon: Starlete sa lisicama na rukama!

Tokom radova ulica Dragoslava Srejovića na delu od ulice Mitropolita Petra do Bulevara despota Stefana biće jednosmerna prema Bulevaru despota Stefana, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Linija 27E u smeru prema Mirijevu 4 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

PROČITAJTE JOŠ: 

TRAŽE MAKSIMALNU KAZNU: Tužilaštvo dalo optužni predlog za vozača „AUDIJA SMRTI“

VESIĆ O POLICIJSKOM ČASU! Zašto to nisu tražili u novembru?

ČUDO U LAĆARKU: Krmača oprasila 32 praseta, DRUGI PUT!

Vozila sa linija 33 i 48 u smeru prema Kumodražu i Miljakovcu 3 ići će Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Mitropolita Petra i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Kako se dodaje, tokom radova vozila sa linija javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter