7°C

Beograd

Photo: Telegraf

Izvor: Blic.rs

NAPAD NA RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Upao u prostorije pogona i napao vozača!

Sinoć oko 20.30 casova, na pogonu JKP „Gradska cistoca“ na Paliluli, došlo je do napada na radnike ovog preduzeĆa koji se, zahvaljujući pravovremenoj reakciji poslovođe i brze i efikasne intervencije policije završio bez težih posledica.

UMALO TRAGEDIJA! Automobil narodnog poslanika oborio prolaznicu!

- Tokom primopredaje smene zaposlenih, dok je rampa na pogonu bila podignuta zbog prolaska kamiona, nepoznato lice je oglušujuci se na upozorenje obezbeđenja, izvršilo neovlašceni upad na prostor pogona Palilula i tom priliko verbalno napalo vozaca D.Ð. pokušavajuci da ga isprovocira i izazove fizički obračun. Kako vozač preduzeća nije reagovao, već se trudio da ostane pribran, revoltirano lice je počelo da udara u kamion „Čistoce“ pri tome preteći kako će „sve da pobije“, a potom je napustio prostor pogona preteći da ce dovesti „svoje sinove“ - saopštili su iz "Čistoce".

POMOĆ LOZNIČKIM PAROVIMA KOJI ŽELE POTOMSTVO: 35.000 za vantelesnu oplodnju

Poslovođa pogona je odmah pozvao policiju, a deset minuta kasnije, kada se nepoznati napadač u pratnji još dva lica vratio do pogona, stigla je policijska patrola i sprečila incident. Dva lica su privedena, a ispostavilo se da je jedno od njih, prema rečima čelnika "Čistoce", sa sobom imalo i hladno oružje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti