Izvor:
08.06.2019 u 15:51
0

OVOG LETA VRAĆA SE NA BIOSKOPSKA PLATNA: Kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma!

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u filmu "Spajdermen: Daleko od kuće“, koji će na repertoaru domaćih bioskopa biti od 4. jula, najavio je distributer "CON Film".

Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera "Osvetnici: Kraj igre", i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma.

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi.

Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i Misterija (Džejk Džilenhal).

Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda.

Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter