Izvor:
20.03.2019 u 11:23
0

ZAVRŠAVA SE PRVA FAZA RADOVA NA TRGU REPUBLIKE I POČINJE DRUGA! Uskoro zatvaranje dela saobraćaja i pomeranje okretnica!

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da su radovi na rekonstrukciji dela Knez Mihailove ulice kod Palate Albanija su završeni, ploče su zamenjene, a urađena je čvršća i kvalitetnija podloga kako bi sve bilo dugotrajnije.

– Jedan broj ploča je ispucao zbog velike frekvencije građana, ali i zbog završetka zimske sezone, temperaturnih razlika i posipanja soli. Deo problema dolazi i zbog toga što određeni broj ljudi ovuda prolazi svojim kolima što ćemo pokušati da rešimo postavljanjem potapajućih stubića koji će omogućavati ulazak u ovaj deo ulice samo stanarima i vozilima hitne službe– rekao je Nikodijević.

On je rekao i da se u ovom delu grada radovi odvijaju na nekoliko mesta i precizirao da se završava prva faza radova na rekonstrukciji Trga Republike.

– Kada budemo za nekoliko nedelja krenuli u drugu fazu rekonstrukcije, doći će do zatvaranja dela saobraćaja, kao i do pomeranja okretnice autobusa i trolejbusa o čemu će građani biti na vreme obavešteni rekao je Nikodijević.

Kako je preneo gradski sekretarijat za informacije, on je naveo da se radi i kompletna rekonstrukcija Resavske ulice od Nemanjine do Višegradske koja podrazumeva zamenu vodovodnih i kanalizacionih instalacija, novi asfalt i nova parking mesta.

Predsednik Skupštine grada je najavio i da će u prvoj polovini ove godine početi radovi na velikoj deonici – ulica 27. marta, Cara Dušana i Džordža Vašingtona – koje su u lošem stanju i biće kompletno rekonstruisane.

– Pokušavamo da ovim radovima nadoknadimo sve ono u čemu je Beograd zaostajao u prethodnih dvadesetak godina- naglasio je Nikodijević.

Izvor: Tanjug
Foto: You Tube/ Printscreen (Beogradzivi)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter