Izvor:
13.12.2018 u 06:31
0

AMSS STANJE NA PUTEVIMA: Suvo vreme ali kolovozi i dalje vlažni!

Vozače danas, prema rečima meteorologa očekuje hladan dan, ali sa nešto više sunčanih intervala, ali su kolovozi i dalje vlažni, pa u ovim jutarnjim časovima može doći i do stvaranja leda i poledice, a samim tim česta su i proklizavanja vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prethodnih dana učestali su i odroni, usled čestih temperaturnih razlika, a najčešći su duž Ibarske, Drinske i Ðerdapske magistrale, kao i u planinskim predelima naše zemlje.

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, i jutros čekaju više sati.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije su na Kelebiji oko sedam sati, na Batrovcima šest sati, na Horgošu i Šidu po pet sati, na Bačkopj Palanci i Bogojevu ojo tri sata.

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja do 30 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter