24°C

Beograd

I STANOVNICI ZOO VRTA SU SPREMNI ZA HLADNE DANE: Osmišljenje su nove ponude koje čekaju posetioce tokom zimskog perioda! (VIDEO)

Stanovnici Beo Zoo vrta spremno dočekuju hladnije dane. Dva velika projekta pingvinarijum i dečiji zoo-vrt ove godine su noviteti u Vrtu dobre nade, rekao je za Telemaster direktor Beo Zoo vrta Srboljub Aleksić, a pored rekonstrukcije prostora za medvede i rada na Stazi kroz istoriju najavljuje i nove projekt. Beogradski zoološki vrt u okviru projekta „Unapređenje sistema promocije turističke atrakcije Beo Zoo vrta i povezivanje sa ključnim akterima na teritoriji grada Beograda“ u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija uvodi porodične i romantične pakete koji će trajati od novembra do marta naredne godine.

- Za predstojeću zimu je sve obezbeđeno i spremno, životinje su namirene i spremili smo se na vreme.

Lepo vreme u oktobru poslužilo je da stanovnici Vrta dobre nade u okviru beogradske tvrđave spremno dočekaju predstojeće vremenske prilike (hladnije dane).

- Nadamo se lepim danima i u novembru- rekao je direktor ovog zdanja.

Pored dugoročnih planova tu su i kratkoročni. Obuke zaposlenih koji će volonterima preneti znanje, sređivanje staza i ulica u vrtu, kao prostora za stanovnike koji trenutno nisu tu.

Tradicionalno, Beo zoo vrt u zimskoj sezoni beleži manje poseta, pa su, upravo zbog toga, osmišljene nove ponude, za koje se očekuje da će posebno privući parove i porodice.

Sve novine su urađene u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, koje ima u planu da sa Zoološkim vrtom realizuje i nove programe.

- Zoološki vrt je jedna od naposećenijih destinacija u Beogradu i ove godine se nadaju da će dostići cifru preko 430.000 poseta- dodao je Knežević.

Happytv.rs

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar