25°C

Beograd

UDRUŽENJE PENZIONERA OPŠTINE "STARI GRAD" OBELEŽAVA 73 GODINE POSTOJANJA: Članovi udruženja proslavili Malu Gospojinu! (VIDEO)

Najstarije i najmasovnije udruženje penzionera opštine “Stari grad” ove godine obeležava 73 godine postojanja, a naši najstariji sugrađani i mnogobrojni članovi ovog udruženja, kao i gosti. okupili su se u prostorijama udruženja i obeležili slavu Mala Gospojina, uz priustvo sveštenika Saborne crkve, jereja Slaviše Popovića. Ali i ekipe Telemastera.

Udruženje penzionera opštine“Stari grad” broji na hiljade članova. Pored mnogobrojnih putovanja, izleta, druženja, ovog puta naši najstariji sugrađani okupili su se i u svojim prostorijama i obeležili slavu Mala gospoina, a okupljanja penzionerima mnogo znače jer čovek ne može da bude usamljen ako je član ovakvog udruženja koje ima mnogobrojne aktivnosti istakla je Zagorka Vasiljević.

A kako ni jedna slava ne može da prođe bez poslastica kako slanih tako i slatkih, vredne ruke članova udruženje “Stari grad” su se i ovog puta potrudile da spreme trpezu za svakog.

Udruženje penzionera opštine “Stari grad” ima i humanitarni deo u kome učestvuju svi članovi udruženja. Prilozi se donose u vidu odeće i hrane koje predsednica udruženja Nena Šantić prosledi svima onima kojima je pomoć potrebna.


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar