27°C

Beograd

MAJKA UKRADENE BEBE ZASIGURNO TVRDI DA JE NJENO DETE ŽIVO: "Nikada nisam dobila POTVRDU O SMRTI BEBE!"

Današnja tema emisije "Posle ručka" uzdrmala je naciju. Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Ovim prilikom oglasila i jedna od majki, Jelena Kuzmanović, koja zasigurno zna da je njeno dete ukradeno, da zapravo nije umrlo po rođenju.

- Porodila sam se 11.maja 1994., 9 dana ranije.Beba je rođena sa 2100kg. Njihova konstatacija je bila da je mali , ali sam 2 nedelje pre porođaja bila isto na ultrazvuku i sve je bilo u redu. Rečeno mi je i tada da je dete malo, ali da nema nikakvih poteškoća. Nakon porođaja ubrzo sam dobila neke injekcije i ja sam zaspala. Posle mi je rečeno da mi je beba umrla. Ja sam tada imala 20 godina i nisam mogla da poverujem. Lekar je saopštio da najmanje 5 godina ne smem da imam decu kao zbog anomalija, a ja sam posle 2 godine dobila cerku potom još i sina, živu i zdavu decu.

Nemam i nikada nisam dobila dokument o potvrdi smrti, samo postoji izveštaj od obdukcije. -

happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar