27°C

Beograd

POZNATA GLUMICA ZA EMISJU "POSLE RUČKA": Ne trebamo dozvoliti da nas život UPROPASTI! Žene trebaju uvek da su NEGOVANE! (FOTO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bili su glumica Iva Štrljić, urolog Aleksandar Milošević , muzičar Milutin Popović Zahar, hirurg Milan Colić.

Glumica Iva Štrljić je izuzetno inspirisana temom govorila o tome šta žene treba da čine kako bi radile na sebi i da po pravilu trebaju biti negovane i očuvane jednako kao i muškarci.

- Onaj ko ima pokretačku „lokomotivu“ u sebi, taj pojedinac će imati manje bora u životu, manje ogorčenosti. Kada čovek u sebi ima ogorčenost, onda lošije stari, a kada nema onda "lepo" stari. Mi želimo što duže da budemo lepe, ali malo ljudi radi na sebi po tom pitanju. Žena mora da se oseća dobro, sigurno, zbrinuto. - istakla je glumica i dodala da ne voli ženske razgovore, od kojih joj se "diže" kosa na glavi, te da je veoma povučena kada se radi o govorenju ličnih stvari.

- Ja sam u srednjim godinama, ali stvarno mislim da su ovo sada moje najlepše godine. Lepše se kao žena osećam sada, nego u 22 godine. Onoliko sam lepa, koliko sam želela oduvek da budem. Život služi da nas učini lepim, a ne da nas upropasti, koliko god imali ili nemali. Zavorena sam osoba i ne prisustvujem toliko ženskim razgovorima. Nisam za to da se intima deli tek onako, jer smatram da ko lako deli svoje tajne, onda olako deli i tuđe. - dodala je Štrljićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar