19°C

Beograd

NE PROPUSTITE "GLAMUR SPECIJAL"(18:10H): ŠOK! Darko Lazić progovorio: ,,Bilo je od 50.000 do 80.000 evra bakšiša za noć’’! (VIDEO)

Folk pevač Darko Lazić bio je gost emisije Glamur specijal gde je izneo mnogo detalja iz svog privatnog života o kojima je do sada ćutao. Izmadju ostalog, jedno od pitanja na koje je morao da odgovori bilo je i koji je najveći bakšiš koji je dobio do sada:

,- Mislim da je bilo oko 50.000 do 80.000 evra za jedno veče - izjavio je Darko i dodao:

,,Prošla su zlatna vremena za bakšiše jer sada nije više kao što je bilo nekada. Ja se nikada nisam stideo što pevam na romskim veseljima jer su tamo uvek bilo najveći bakšiši’’.

Darko je u ovoj emisiji toliko otvoreno govorio o svom privatnom životu kao i o kolegama da je na samom kraju rekao: ,, Možda će me mnogi ljudi mrzeti nakon ove emisije ali ja sam samo iskren i ne foliram se.’’ izjavio je Darko u emisiji Glamur specijal.

Inače Darko se uveliko priprema za svoj prvi solistički koncert u Sava Centru 29.oktobra a šta je sve spremio za taj dan takodje možete saznati u emisiji Glamur specijal večeras od 18:10 na Happy televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar