2°C

Beograd

ANA SEVIĆ SAMO ZA EMISIJU "GLAMUR" OTKRIVA: "To nije osoba koju poznajem i koju moja okolina poznaje!"

Bivši supružnici Darko Lazić i Ana Sević su u poslednje vreme bili u centru pažnju zbog saobraćajne nesreće koja se desila pevaču i koja je dovela u pitanje njegov život.

Darko je sada mnogo bolje, oporavlja se i cela medijska halabuka se malo stišala pa je sada mogla da kaže šta joj je to najteže palo:

- Koliko god da se navikne čovek i da sam svesna da sam javna licnost, nije lako. Pogotovo zbog svih proverenih izvora koji su nepostojeći. Neke ljudske stvari su me najviše pogodile.- rekla je Sevićka i dodala:

- To nije osoba koju ja poznajem niti koju moja okolina poznaje. Te priče nemaju veze sa mnom.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom i kako njihova miljenica provodi vreme, Ana Sević je rekla potpuno iskreno:

- Sa Darkom sam od samog starta. I dan danas smo u najboljim mogućim odnosima i uvek ću mu pomoći i biti uz njega u svemu.

Osvrnuli smo se i na njenu novu vezu i na to da se po njenom izgledu i osmehu čini da ljubav cveta što je ona i potvrdila:

- Jeste, ljubav cveta, hvala Bogu- odgovorila je kroz osmeh Ana ali na temu mogućnosti da ponovo stupi u bračne vode nije želela da priča.

Nadamo se da će se osmeh na njenom licu zadržati još dugo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar