14°C

Beograd

DEJAN MILETIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO!": "PALMEROVA grupa sinhronizovana, a svaki potez planski OSMIŠLJEN!" (FOTO)

Dejan Miletić, ispred Centra za proučavanje globalizacije bio je gost jutarnjeg programa Happy televitije "Dobro jutro Srbijo!" i tom prilikom pričao o aktuelnoj situaciji koja je prethodnih dana stalna tema medija. Zbog čega studenti sve više hrle da budu deo neke političke stranke i zašto dolazi do celokupnog društvenog crpljenja kada jedan sloj odluči da se pobuni i oformi svoju grupaciju.

- Deo opozicije sebe predstavlja kao nekakvu spasilačku ekipu. Ja sam profesor univerziteta i profesori moraju da drugačije misle od studenata. Ta vrsta manipulacije sa studentima troši energiju mladih i oni pretstavljaju jednu političku strukturu koja će biti formirana pre ili kasnije. Društvena pokretljivost i dinamičnost se guši time što se jedan deo društva koristi na pogrešan način. - istakao je Miletić.

- Moram napomenuti da je vrlo interesantan momenat kada Palmer u Skoplju najavljuje sankcije. On nije opasan po nas, ne trebamo se plašiti bilo koga. Srbija je nezavisna država koja vrlo smireno nastupa u bilo kojoj situaciji. - naveo je Miletić i dodao da se čini da je svaki potez protiv Srbije planski osmišljen, te da moramo ostati dosledni sebi i da ne padnemo pod uticaj kojekakvih provokacija.

- Vidi se koliko je njegova grupa sinhronizovana. To što je on u Prištini pričao jeste vrlo osmišljeno. Svi koji iritiraju srpsku narod moraju biti deo kampanje koja nije za poboljšanje odnosa SAD i Srbije. Srbija nikada neće odustati od obnavljanja svoj vojske. Ta agenda koju je Palmer promovisao kao agendu Stejt departmenta, bojim se da ti umreženi ljudi imaju neki strateški plan protiv Srbije. - istakao je Dejan Miletić za jutarnji program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar