14°C

Beograd

MINISTAR DAČIĆ PORUČIO: Susret sa ministrom spoljnih poslova INDIJE biće istorijski događaj za Srbiju!

Gost ovoga jutra u emisiji "Dobro jutro Srbijo" je ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić. Govorio je o predstojećeim dešavanja o dijalogu Beograda i Prištine kao i o tome koji nas visoki zvaničnik očekuje za par dana u glavnom gradu.

- 15 zemalja je povuklo priznanje Kosova i još do kraja godine će biti mnogo toga. To je državna politika ,nije moja neka lična stavka. Vlada Cizer bi trebalo da dođe ovde, čovek je napisao knjigu o Titu. Taj čovek itekako poznaje našu istoriju dešavanja na Balkanu.

Sednica Saveta bezbednosti je bila jako važna, jer je prva sednica posle incidenta pripadnika UMNIK-a. Priština je tu prekršila prava međunarodne misije pa i moraju da se kazne svi odgovorni. To je velika stvar. I tu sam pokušao da dokumentujem neke stvari. Epidemija laži u Prištini o krađe biračkih listića se širi tako nesmotreno.

Svi Srbi na Kosovu treba i imaju srpski pasoš.

Za 2 dana dolazi ministar spoljnih poslova Indije i to ce biti istorijski događaj. Tražio je spisak zemalja koje su priznale Kosovo, jer želi da nam pomogne. Pošto su od doba Tita još, Indija i nekadašnja Jugoslavija imale prijateljsku saradnju -izjavio je ministar Dačić.

happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar