Izvor:
30.06.2016 u 21:27
0

NJIHOV DEVETI SUSRET: Noleta čeka Kveri u trećem kolu Vimbldona

Američki teniser Sem Kveri plasirao se danas u treće kolo londonskog Vimbldona, pošto je pobedio Brazilca Tomaza Belučija u tri seta, 6:4, 6:3, 6:2. Kveri, 41. igrač sveta će u trećem kolu igrati protiv prvog na ATP listi Novaka Đokovića. To će biti njihov deveti duel, a srpski teniser pobedio je osam puta, od kojih u četiri poslednja meča.

Belgijanac David Gofan plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Francuza Edvarda Rožera Vaslena sa 6:4, 6:0, 6:3. Gofan, 11. nosilac, će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Španca Nikolasa Almagra i Denisa Istomina iz Uzbekistana. Britanski teniser Danijel Evans plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova u tri seta, 7:6, 6:4, 6:1. Domaći takmičar će igrati protiv sedmostrukog pobednika Vimbldona Švajcarca Rodžera Federera.

Peti nosilac Rumunka Simona Halep plasirala se u treće kolo pošto je za 65 minuta pobedila Italijanku Frančesku Skjavone sa 6:1, 6:1. Ona će u trećem kolu igrati protiv Holandjanke Kiki Bertens, koja je sa 6:4, 6:4 pobedila Monu Bartel iz Nemačke. Amerikanka Medison Kiz pobedila je u drugom kolu Belgijanku Kirsten Flipkens posle tri seta, 6:4, 4:6, 6:3. Ona će u trećem kolu igrati protiv pobednice duela Italijanke Sare Erani i Francuskinje Aliz Korne.

Nemačka teniserka Sabine Lisicki plasirala se u treće kolo pošto je pobedila Australijanku Samantu Stosur sa 6:4, 6:2. Ona će igrati protiv bolje iz duela Jaroslave Švedove iz Kazahstana i Ukrajinke Elene Svitoline.

Beta
Foto: Twitter/WeLoveYouNovak

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter