Izvor:
02.06.2016 u 23:54
0

NOVAK O INCIDENTU: Imao sam sreće da izbegnem suspenziju

Prvi teniser sveta Novak Ðoković priznao je da je imao sreće da izbegne suspenziju sa Rolan Garosa, nakon što je malo nedostajalo da reketom pogodi sudiju.

Ðoković se plasirao u polufinale turnira u Parizu pobedom nad Čehom Tomašom Berdihom 6:3, 7:5, 6:3, ali je u trećem setu iznerviran gubitkom poena bacio reket o zemlju, koji je zamalo pogodio sudiju posle odbitka.

– Nisam želeo da se to desi. Pokušao sam da bacim reket o zemlju i imao sam sreće što nije pogodio sudiju. Sa odskokom nisam, ali se sve na kraju dobro završilo – rekao je Ðoković posle meča.

Ðoković je zbog pomenutog poteza dobio opomenu od sudije, za šta se odmah izvinio.

Tanjug
Foto: Twitter/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter