Izvor:
25.05.2016 u 17:00
0

SRPSKI DERBI: Troicki protiv Lajovića za treće kolo Rolan Garosa!

Četvrti takmičarski dan obeležiće susret dvojice srpskih tenisera u okviru drugog kola muškog singla.

Dušan Lajović i Viktor Troicki boriće se za prolaz u treće kolo Rolan Garosa, a prava je šteta što se njih dvojica sreću već u drugom kolu, ali sa druge strane sigurno ćemo imati još jednog srpskog predstavnika uz Novaka Đokovića u trećem kolu.

Meč bi trebalo da počne oko 14 h, što je okvirno vreme.

Dušan Lajović je trenutno 81. teniser na svetu, a Viktor Troicki je 24., ovo će biti njihov prvi međusobni duel koji će imati takmičarski značaj.

Na teren će izaći i Janko Tipsarević koji je završio nastup u singlu, ali će zajedno sa Mihailom Južnim igrati prvo kolo dubla protiv Amerikanca Radživa Rama i Juzžnoafrikanca Rejvena Klasena.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/TennisUpdateINA/VAVEL_USA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter