Izvor:
25.05.2016 u 03:44
0

IVANOVIĆEVA ZADOVOLJNA: „Dobro sam igrala tokom celog meča „

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je srećna zbog dobre igre i današnje pobede nad Osean Dodan i plasmana u drugo kolo Rolan Garosa

– Dobro sam igrala tokom celog meča. U početku je protivnica pravila greške, a ja sam dobro servirala. U drugom setu je ona bila mnogo bolja i agresivnija, manje je grešila, ali je i imala mnogo sreće, pošto je u važnim momentima pogađala mnogo linija. Ali, srećna sam što sam uspela da ostanem smirena u tim momentima, da napravim brejk rano u trećem setu i zadržim prednost – rekla je Ivanovićeva novinarima posle meča.

Drugi set nije išao u pravcu u kojem je želela, ali to je nije sprečilo da trijumfuje.

– Znala sam da drugi set neće biti tako lagan, ona je agresivna igračica, znala je da napravi mnogo grešaka, ali i da može jako mnogo vinera da napravi. U drugom setu je igrala mnogo bolje, možda sam ja bila malo pasivnija nego u prvom, ali to je zato što mi ona nije dozvoljavala, bolje je servirala kada se meč lomio. Imala sam brejk šansu na 4:3, ali sam srećna što sam mogla bolje da odigram u trećem setu – rekla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva, koja je 2008. godine osvojila Rolan Garos, rekla je da voli da igra na pariskoj šljaci.

– Volim da igram u Parizu, imam lepa sećanja i srećna sam što sam danas pobedila. Sledeći meč je novi izazov pa ćemo videti šta će biti. Odrasla sam na šljaci, uvek se dobro osećam, volim da gradim poen, da se igram, uvek imam osećaj da imam prostora i vremena za to. Ovde često budu teški uslovi, ja to volim jer mogu da igram svom snagom, nemam osećaj da mi loptica mnogo leti. Publika je uvek tu, podržava i voli tenis i raduje se dobrim poenima sa obe strane. To me inspiriše da dobro igram – rekla je srska teniserka.

Ivanovićeva će u drugom kolu igrati protiv Čehinje Denise Alertove, kojoj je japanska teniserka Kurumi Nara predala meč.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Ana Ivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter