Izvor: Novosti
23.06.2021 u 19:19
0

NOVA POBEDA NOVAKA! Polufinale dubla na Majorci (VIDEO)

Novak Đoković bi mogao da zakasni na otvaranje Vimbldona pošto se njegova dubl avantura u Majorci, pomalo i neočekivano, nastavlja. Najbolji teniser sveta je u paru sa Karlosom Gomez-Ererom eliminisao prve nosioce Marsela Granoljersa i Orasija Sebaljosa u tri seta – 4:6, 7:6 (3), 10:8.

VAŽNO

UGAŠEN POŽAR NA NAUČNOM INSTITUTU! Nema povređenih

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo su brojke!

KORONA PRESEK ZA SREDU 23. JUN: Preminula tri pacijenta

PUTIN ODBRUSIO: U Ukrajini su SAD izvele ORUŽANI PUČ uz pomoć EU!

Slično kao u prvom kolu, srpsko-španski dubl napravio je preokret posle gubitka prvog seta.

Protivnici Đokoviću i Gomes-Ereri u polufinalu biće treći favoriti turnira Oliver Marah i Asim Ul Hak Kureši.

Ako iko može da savlada Noleta na ovom turniru, to je njegov sin Stefan. U galeriji pogledajte kako je Nole posle pobede u prvom kolu „isprašen“ sa terena:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter