Izvor: happy bsc
10.01.2021 u 13:16
0

SLAVLJE U PRVOM KOLU: Troicki pobedio Austrijanca Rodionova

Sledi duel sa Amerikancem

UDARNE VESTI:

UGLJENISANO TELO NAĐENO KOD SOPOTA! Leš bio u šupi koja pripada starijoj ženi

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA: Sutra ističu rokovi, uskoro zasedanje i rasprava o granicama i kafićima

CELA ZEMLJA U MRAKU: Slom pakistanske nacionalne elektroenergetske mreže

Srpski teniser i selektor Dejvis kup reprezentacije Viktor Troicki slavio je u prvom kolumkvalifikacija za Australijan open protiv Austrijanca Rodionova sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:1) i to posle velikog preokreta.

Pobeda Troickog dobija na važnosti ako se uzme u obzir da je Radionov bio postavljen za 23. nosioca u kvalifikacijama. Posle pvog seta koji je Austrijanac dobio sa 6:2 izgledalo je da Viktor nema nikakve šanse, ali onda je zaigrao sjajno i prosto pregazio protivnika.

U sledećem kolu Troicki će igratisa Amrikancem Ulisesom Blančom koji je sa 2:0 (6:4, 6:1) pobedio Andreja Kuznjecova iz Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter