Izvor: Alo.rs
16.06.2020 u 22:08
0

HRVATSKI NOVINARI PROVOCIRALI NOVAKA: Odgovor ih je iznenadio!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković stigao je u Hrvatsku, tačnije u Zadar gde će učestvovati na turniru „Adria Tour“.

Novak je prvi put u ovom gradu. 

Tamošnji novinari su otkrili Novaku da je Zadar rodni grad fudbalera Real Madrida, Luke Modrića.

OVO MORATE PROČITATI

SUTRA MALA MATURA: Nastavnici moraju da nose maske, učenicima preporučeno

NIKOLA SELAKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Vučić je izgradio više od Tita! (VIDEO)

JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE U Srbiji 59 novih zaraženih

VUČIĆ: PRIZNAVANJE KOSOVA NITI ĆE BITI TEMA U VAŠINGTONU, NITI ĆEMO DOZVOLITI DA BUDE TEMA

PONOVO GUŽVA NA ULAZU U GRČKU Drugi dan zaredom nepregledna kolona od jutra!

Oni su ga upitali da li se čluo sa njim od dolaska:

– Pa nismo se čuli već neko vreme. Čuli smo se početkom godine i pričali o nekim događajima koje bi mogli napraviti zajedno, kako u regiji tako i u svetu. Naravno Luku podržavam i pratim. On je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Izuzetno dobar momak, porodični čovek. Mađioničar s loptom. Nisam znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića, tako da ću ga nazvati da mi da neku preporuku gde da odem, šta da radim, koga da upoznam… Nadam se da ću imati priliku i da jednom s njim boravim u njegovom gradu – rekao je Đoković.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Ushićene hrvatske kolege su potom postavili jedno interesantno pitanje Đokoviću koji je veoma zrelo odgovorio:

– Smatrate li da je Luka Modrić napravio najveću karijeru od sportista sa ovih prostora – upitali su novinari Đokovića. 

Novak im je diplomatski odgovorio:

– Sigurno da je jedan od najvećih u istoriji sa ovih prostora. Apsolutno. Osvojiti Zlatnu loptu u konkurenciji Mesija i Ronalda i ostalih igrača u ovoj eri je nešto tako veliko što ćemo shvatiti tek nakon što završi karijeru. To su rezultati koji su večni. To što je učinio sa hrvatskom reprezentacijom, kako se odnosi prema nacionalnom dresu, zakucana pozicija u Real Madridu, najvećem klubu na svetu. To su stvari koje… Kada gledam njegove i svoje uspehe, kao direktnog učesnika i još uvek aktivnog, još ne možemo shvatiti veličinu toga. Stalno se nešto događa, život ide dalje i nekako nemaš vremena da se osvrneš i sagledaš stvari objektivno i vidiš što si napravio. Verovatno kada budemo imali vremena ćemo sesti na piće uz obalu i osvrnuti se na sve to. Postigao je fenomenalan uspeh i želim mu sve najbolje.

Zanimalo je hrvatske novinare da Novak prokomentariše dugovečnost Rodžera Federera: „Može li takav sportista i u 40. godini života biti konkurent?“

Najbolji teniser sveta je odgovorio:

– Pa ništa me ne bi iznenadilo kada je Federer u pitanju. On je verovatno najveći teniser koji je ikada živeo, ikada držao reket. Ljudi često vode debatu ko je najveći svih vremena, uzimajući pritom razne parametre kako bi odlučili ko je najbolji. Teško je upoređivati generacije. Bjorn Borg je osvojio 11 Grand slemova, a povukao se u 26. godini života. Da je nastavio igrati još pet, deset godina, gde bi mu bio kraj? To su sve stvari koje su sada pod znakom pitanja. Šta bi bilo da nisu igrali s drvenim reketima? Sport je vrlo drugačiji danas i teško je uporediti generacijski igrače, ali s druge strane opet činjenica je da sve što postiže Federer, Nadal i svi mi je izvanredno. Doprinosi promociji našeg sporta. Roger je bio otpisan na početku svojih 30-ih godina, pa je nakon toga osvojio još tri, četiri Grand Slama. Nastavlja nizati izvanredne rezultate. Prošle godine smo odigrali istorijsko finale Vimbldona na kojem je bio na jedan udarac od pobede, tako da je sve moguće. On igra s takvom lakoćom i prirodnim talentom kakav tenis nikada nije video. Vrlo je efikasan u svojoj igri, tako da čak i ako fizički ne može nositi se s mlađim igračima, on opet to kompenzuje sa svojom igrom. Ne bi me iznenadilo da ponovno bude u vrhu i sledeće godine! – zaključio je Đoković!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter