Izvor: Alo.rs
13.06.2020 u 14:47
0

SRPSKI AS NE IDE U CRNU GORU: „NAPOMINJEM DA NOVAK IGRA SAMO NA VELIKIM TURNIRIMA!“

Ovog vikenda otvoren je „Adria Tour“ u Beogradu, a neki od najboljih tenisera sveta su se odazvali Novakovom pozivu.

Tako beogradska publika ima priliku da gleda odličan tenis u narednih nekoliko dana! Turnir se kasnije seli u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, a prema informacija koje su stigle iz Hrvatske, turnira u Crnoj Gori ipak neće biti!

Petar Mirić iz organizacionog odbora turnira u Zadru, koji je na programu narednog vikenda, čuo je da je Crna Gora – otkazana.

– U Zadar dolazi najbolji svetski teniser koji će se uz pratnju naših najboljih igrača predstaviti zadarskoj publici. Ovaj ‘Adria tour’ je ideja Novaka Đokovića. Beograd, Banjaluka, Zadar i Crna Gora, gde je turnir, ipak, koliko mogu da čujem, otkazan –  kazao je Mirić, a prenose mediji.

OVO MORATE PROČITATI

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

Slovenija OTVARA GRANICE, relaksacija mera se nastavlja!

HAOS U AMERICI! NOVA „AUTONOMNA ZONA“ U NEŠVILU! Guverner Tenesija: Ja to neću TOLERISATI!

Hrvati sa ushićenjem očekuju dolazak Đokovića!

– Napominjem da Đoković igra samo na velikim turnirima i gotovo ga je nemoguće videti uživo negde drugde. Malo gradova sa tim može da se podiči i zato poseta mora da bude velika. Pozivam sve da dođu da pozdrave Đokovića i da na delu vide majstorije velikana teniskog sporta –  zaključio je Mirić.

A šta će Crnogorci propustiti najbolje da vidite u našoj galeriji!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter