14°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor: Blic.rs

URNEBESNA REAKCIJA ĐOKOVIĆEVOG PROTIVNIKA: O tome priča čitava planeta!

Žreb ATP turnira serije 500 u Dubaiju završen – Novak na Džazirija, Krajinović na Souzu.

Završen je žreb 28-mog Dubai Djuti Fri teniskog šampionata u konkurenciji muškog singla, turnira koji je naš Novak Đoković osvajao četiri puta do sada. Posle povlaćenja Federera, bilo je zanimljivo videti koga će veliki favorit izvući u svom delu rasporeda, a volja žreba mu je priredila meč sa njegovim dobrim sportskim poznanikom i primaocem specijalne pozivnice turnira, Tunižaninom Malekom Džazirijem.

Kako je Džaziri bio jedan od četvorice igrača (uz Rubjlova, Kačanova i Evansa) koji su svojim prisustvom uveličali ceremoniju žrebanja - i pre samog čina prisutnim zvanicama pričao o svojoj želji da period posle oporavka od povrede iskoristi da što brže poboljša svoj aktuelni rang (259) - izbor Novaka Đokovića za prvog protivnika u Dubaiju je zasmejao celu salu.

Simpatični Džaziri je prasnuo u smeh, kolutao očima i sa puno duhovitih komentara ispratio ovu igru sudbine.

"Bolje je igrati ovakve mečeve na početku turnira, nego u polufinalu - jer ionako nemam šta da izgubim. Igrao sam ovde sa Novakokm 2016 godine, borili smo se i tada - i nadam se da će tako biti i ovoga puta...", teši sebe i svoje navijače Malek Džaziri.

U Novakovom delu žreba su još Kačanov, Monfis, Per, Čilič, Fučović - dok je prvi protivnik Filipa Krajinovića (u drugom delu žreba) neugodni Portugalac Žoao Souza, a u slučaju pobede bi ponovo igrao - treći put od decembra meseca, sa Andrejem Rubljovom (pobedio ga u Roterdamu).

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar