Izvor:
29.11.2019 u 13:49
0

NA ZASLUŽENOM ODMORU: SRPSKI TENISERI uživaju na MALDIVIMA! (FOTO)

Srpski Dejvis Kup tim odlučio je da predah od teniskih obaveza potraži na egzotičnoj destinaciji – Maldivima.

Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović izabrali su pravi 'raj na zemlji' kako bi napunili baterije za predstojeću sezonu.

Za razliku od njih, Novak Đoković još uvek nije objavio na kom mestu provodi slobodno vreme, a Dejvis timu Srbije nedostaje i slektor Nenad Zimonjić kako bi ekipa bila komplentna.

A dolazak na egzotičnu destinaciju je tekao ovako: prvo su Dušan Lajović, sa devojkom Lidijom, i Filip Krajinović otišli na Maldive, pa su im se pridružili Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra, a onda su na istu destinaciju stigli i Janko i Biljana Tipsarević.

Domaćini su odmah reagovali i na pesku ispisali dobrošlicu, kojom se Janko pohvalio na društvenim mrežama.

Kako su Viktor i Aleksandra proslavili treću godišnjicu braka, boravak na Maldivima su iskoristili da proslave srećan dan sa prijateljima.

Inače, smeštaj u kojem odsedaju sastoji se od nekoliko vila. Noćenje u najjeftinijoj za dve osobe košta 726 evra, a čak i ona ima bazen i privatnog batlera! Ostale vile su još luksuznije, a najskuplja košta čak 3.724 evra po noćenju.

Kurir.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter