Izvor:
28.11.2019 u 18:52
0

ŠPANAC RAZMIŠLJA UNAPRED: Nadal otvorio luksuzne teniske centre u Grčkoj, Meksiku i Indiji! (FOTO)

Rafael Nadal pored toga što je sjajan teniser, odlično se pokazuje i na biznis planu!

Najbolji teniser sveta, Rafael Nadal povlači prave poteze kako na terenu tako i van njega! Posle sjajne sezone u kojoj je uspeo da osvoji dva Grend slem trofeja, da se vrati na prvo mesto ATP liste i da osvoji Dejvis kup sa reprezentacijom Španije, svaki čovek bi pomislio da preostalo vreme koristi za odmor i relaksaciju, ali Nadal nastavlja da širi svoj brend širom sveta!

Tako je pre devet meseci otvorio teniski centar koji je nazvan po njemu, sasvim logično! On se nalazi u Meksiku koja se nalazi u Kosta Muheresu!

Ali Nadal se tu nije zaustavio, izgradio je jedan u Indiji, pa u svojoj Majorci..

Ipak, njegov naredni projekat je možda i najimpresivniji koji će da uradi! On će u Kuvajtu otvoriti 16 teniskih terena, dva stadiona, hotel sa pet zvezdica i šoping centrom!

Izgradnja će početi u Februaru 2020. godine!

I sam Nadal se obratio po tom pitanju

"Jedva čekam da dođem, to će biti sjajan događaj. Baš sam srećan što ću pomoći razvoj tenisu u Kuvajtu i na Bliskom istoku. Veoma se radujem ovom projektu" – rekao je Nadal!

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter