Izvor:
26.10.2019 u 11:40
0

DEBAKAL KECMANOVIĆA: Poražen u polufinalu kvalifikacija za Masters u Parizu!

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u polufinalu kvalifikacija za Masters u Parizu od domaćeg igrača Rajana Rumana posle tri seta.

Francuz je savladao Kecmanovića posle dva sata tenisa – 6:3, 4:6, 7:6(6).

Dvadesetogodišnji srpski teniser, trenutno 54. na svetu, izgubio je meč od godinu mlađeg protivnika, trenutno 411. igrača sveta koji je za kvalifikacije dobio specijalnu pozivnicu, i potpuno razočarao na poslednjem Mastersu sezone.

Problem za Srbina u prvom setu bio je očajan učinak na brejk loptama. Ruman je iskoristio obe koje je imao, dok je Kecmanović propustio svih pet.

Miomir je u drugom setu odmah napravio brejk i sačuvao ga odličnom igrom na servisu, te uveo meč u set odluke.

U trećem setu nije viđena nijedna brejk lopta na obe strane, pa se zasluženo došlo do taj-brejka.

U nezvanično 13. gemu seta viđen je potpuno suprotan tenis nego u prethodno – Francuz je došao do dve meč lopte posle pet mini-brejkova na obe strane.

Kecmanović je uspeo da se spasi i da izjednači na 6:6, ali je Ruman ponovo vezao dva poena i plasirao se u finale kvalifikacija.

On će se za glavni žreb turnira boriti sa boljim iz okršaja Sema Kverija i Eliota Benšetrija.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter