31°C

Beograd

ĐOKOVIĆ POSLE TRIJUMFA: Ponosan sam zbog poređenja sa Samprasom!

nole


Posle osvajanja nove Masters titule u Madridu Novak Đoković je analizirao svoju igru u finalu i rekao da je veoma zadovoljan.

- Počeo sam veoma dobro i igrao sam odlično u prvom setu. Posle nekoliko teških gemova u drugom setu napravio sam par neiznuđenih i duplih grešaka i izgubio gem na svoj servis. Nisam mogao da se vratim - rekao je

U trećem setu, činilo se da će Novak brzo završiti meć.

- Delovalo je da ću završiti meč u trenutku kada sam imao prednost 5-2 i meč loptu, ali je on opet sjajno servirao. U poslednjem gemu uspeo sam da pogodim par dobrih servisa i forhenda, alli bilo je veoma, veoma teško - rekao je Nole.

Ovo je njegova 64. titula, što znači da se izjednačio sa Samprasom i Borgom.

- Ponosan sam što me stavljaju u istu kategoriju sa legendama koje sam gledao kad sam bio dete. Kada sam ja odrastao, Pit Sampras je vladao. To je dostignuće na koje sam veoma ponosan, i velika motivacija za mene. U ovom trenutku karijere, morate da nađete nove načine da se motivišete kako biste nastavili - naveo je.

Novak smatra da je pobeda došla u pravom trenutku, baš pre Rolan Garosa.

- Imao sam neverovatna četiri meseca od početka sezone. Došao sam ovde ranije, navikao se na uslove, i odigrao fantastičan turnir koji će mi podići samopouzdanje - zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ATPWorldTour

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar