Izvor:
13.09.2019 u 12:32
0

VELIKI USPEH SRPSKE TENISERKE: Nina Stojanović u polufinalu Nančanga!

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u polufinale turnira u kineskom Nančangu.

Ona je savladala Ukrajinku Katerinu Kozlovu 6:7 (5:7), 6:4, 6:4.

Prvi set je obilovao preokretima, prvo je teniserka iz Beograda imala prednost brejka (4:2), ali je Kozlova odmah uzvratila da bi u maratonskom 11. gemu načinila novi i povela sa 6:5.

Srpska teniserka je potom briljanto uzvratila brejkom bez izgubljenog poena, da bi u taj-brejku Ukrajinka povela sa velikih 5:1. Na 6:3, Stojanovićeva je osvojila dva poena, ali ne isledeći, pa je Kozlova osvojila početni set.

U drugom setu, Nina je napravila brejk za 2:1 potom i 5:2, ali je Kozlova smanjila na 5:4, da bi Stojanovićeva potom odservirala za izjednačenje.

U setu odluke, teniserke su razmenile brejkove u trećem i četvrtom gemu da bi Stojanovićeva ključni načinila u sedmom gemu za 4:3, što joj je kasnije donelo i pobedu.

Stojanovićeva će za plasman u finale igrati protiv Šveđanke Rebeke Peterson ili Magde Linet iz Poljske.

Turnir u Nančangu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter