Izvor:
06.05.2016 u 21:18
0

MADRID MASTERS: Endi Mari u polufinalu turnira

endimari
Britanski teniser Endi Mari plasirao se u polufinale turnira masters serije u Madridu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Čeha Tomaša Berdiha u dva seta 6:3 6:2.

Britanac je od početka meča kontrolisao razvoj situacije na terenu protiv osmog tenisera sveta. On je zabeležio 20 direktno osvojenih poena, a uz to protivniku nije dozvolio da dodje do brejk lopte.

Mariju je ovo bila šesta pobeda u poslednji sedam mečeva na šljaci, a ujedno je izborio i plasman u svoje drugo uzastopno polufinale na šljaci.

Braniocu trofeja u Madridu je potrebno da u prestonici Španije slavi na kraju nedelje kako ga na drugom mestu ATP liste ne bi pretekao Švajcarac Rodžer Federer.

On će se u polufinalu sastati s boljim iz duela između Španca Rafaela Nadala i Portugalca Žoaoa Souse.

Izvor: Beta
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter