Izvor: Objektiv
08.02.2021 u 21:34
0

Rukomet: Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo

Evropska rukometna Federacija objavila je da se reprezentacija Belgije povukla iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 u Mađarskoj i Slovačkoj. Federacija Belgije ranije je obavestila EHF o nemogućnosti odigravanja utakmica u grupi 1 gde su još selekcije Srbije, Francuske i Grčke zbog situacije u zemlji vezane za pandemiju korona virusa.

– EHF će u kontaktu sa preostalim selekcijama iz Grupe 1 definisati raspored odigravanja poslednje tri utakmice: Grčka – Francuska, Grčka – Srbija i Francuska – Grčka, stoji u saopštenju.

U skladu sa situacijom Federacija Belgije neće snositi konsekvence povodom istupanja iz kvalifikacionog procesa.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

MARATONSKI! Lajović izbacio Ukrajinca posle pet setova

Ovo praktično znači da je reprezentacija Srbije izborila plasman na Evropsko prvenstvo 2022 i tako održala kontinuitet učestvovanja na kontinentalnim takmičenjima započet na Evropskom prvenstvu u Austriji 2010. godine.

Na Evropsko prvenstvo 2022 plasman će izboriti po dve najbolje plasirane selekcije iz sedam kvalifikacionih grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije (uzima se u obzir skor u duelima sa dve prvoplasirane reprezentacije u grupi)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter