13°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: kurir

FELPS VODI TEŠKU BITKU, SUPRUGA ZABRINUTA: Ne znam šta bih radila da te izgubim

Olimpijski šampion, Amerikanac Majkl Felps vodi tešku bitku.

NAJVAŽNIJE DANAS:

UROŠ (22) NESTAO U MAGLI NA STAROJ PLANINI: Rano jutros nađene njegove skije

Kragujevčanin skočio kroz prozor suda: Priveden zbog ranijeg prekršaja

VREMENSKA PROGNOZA ZA 14.JANUAR: Oblačno do 4C, za vikend LEDENI DANI!

To je otkrila njegova supruga Nikol koja se u prethodnom periodu na sve načina trudila da mu pomogne i podigne ga "sa dna".

Naime, Nikol je otvorila dušu u intervjuu za američki medij priznala da ima veliki strah za svog muža, koji je upao u depresiju.

Majkl je pre izvesnog vremena izjavio da misli da se nikada neće potpuno izlečiti od ovog stanja, a čak je priznao da se plašio za svoj život zbog misli koje mu povremeno padaju na pamet.

-Ja sam neko ko je prošao najmanje tri ili četiri perioda veoma teške depresije posle Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost - istakao je Felps.

Supruga sa kojom ima troje dece Nikol Felps otkrila je da strepi svakoga dan zbog bolesti svog supruga. Takođe, imala je primer Vanese Brajant koja je ostala bez svog muža košarkaša Kobi Brajanta koji je poginuo u helikopterskoj nesreći.

- Kada sam videla kako je Vanesi bilo kada je izgubila Kobea, sve što sam mogla je bilo da pogledam Majkla i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam šta ću da radim - objasnila je bivša Mis Kalifornije i dodala da se svakodnevno trudi i pomaže mu na sve načine, ali je shvatila da to može da radi samo do određene granice.

- Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta što mu je potrebno. Međutim, ono što sam naučila je da ne možete da vodite računa o tome kako se takvi ljudi osećaju, bez obzira koliko to želite. Deca su ta koja mu donose osmeh na lice i sreću, kao i meni, a bez njiihove pomoći teško da bih mogla da izdržim sve ovo - objasnila je Nikol.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar