Izvor: novosti
09.01.2021 u 16:46
0

VATERPOLO SVETSKA LIGA: Delfini bolji od Francuske! U nedelju za peto mesto

Vaterpolosti Srbije savladali su Francusku 10:6 (3:3, 1:1, 3:1, 3:1) u razigravanju za plasman od petog do osmog mesta u Svetskoj ligi.

Prve dve četvrtine Francuzi, koje sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije Nenad Vukanić, držali su egal, ali u nastavku je kvalitet došao do izražaja i Srbija je rutinski privela meč kraju.

SVE O SPORTU

CRVENO-BELI TREĆI U EVROLIGI: Lovernj MVP kola, Micić na drugom mestu

MAGIČAN FA KUP: Runi ispao od šestoligaša, Everton se muči, otpao i Veljko Paunović

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zlatan u ekipi Milana za utakmicu sa Torinom

Izabranici Dejana Savića će u nedelju u borbi za peto mesto igrati sa boljim iz duela Mađarska – Hrvatska, koji se igra kasnije. 

Kasnije su na programu i polufinalni dueli u kojima se sastaju Crna Gora – Italija i Španija – Grčka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter