Izvor: Novosti.rs
12.12.2020 u 14:23
0

CRNO-BELI SU U POLUFINALU KUPA: Vaterpolisti Partizana su bolji Naisa

Vaterpolisti Partizana prvi su izborili plasman na završni turnir Kupa Srbije, 28. i 29. decembra.

Crno-beli su danas u podne u četvrtfinalu na „Čairu“ posle peteraca bili bolji od domaćeg Naisa – 12:10 (2:1, 1:2, 2:3, 3:2 – 4:2).

Nišlije su u poslednjoj četvrtini vodili sa 8:6, ali su Beograđani uspeli da izjednače i da posle penala izbore borbu za trofej.

SVE O SPORTU

VISOKI DEFANZIVAC: Milunović najbolji štoper Lige Evrope

NA AERODROMU SKANDAL: Kanga pobesneo i ušao u sukob sa carinicom zbog rutinske kontrole (VIDEO)

NOVA PROMENA: „Delfini“ ne mogu da brane zlato!

Golove za domaćina postigli su Bolović 3, Pošmuga, Živić, Šilj, Vasić i Stojanović, a za goste: Barać 3, Nešić 2, Skolfild 1, Mitrović i Bućan. Strelci iz peteraca: Vasić i Kovačević ua Nais, a Barać, Andrin, Bućan i Mitrović za Partizan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter