Izvor: Alo.rs
12.12.2020 u 10:54
0

NOVA PROMENA: „Delfini“ ne mogu da brane zlato!

Vaterpolo reprezentacija Srbije neće biti u prilici da brani titulu u Svetskoj ligi osvojenu prošle godine u Beogradu zbog nove promene sistema takmičenja

Čelnici Svetske federacije (FINA) u oktobru su doneli odluku da se takmičenje nastavi u januaru, kao i da se poništi jedini četvrtfinalni meč između „delfina“ i Španaca, koji je 10. marta u Beogradu dobila „crvena furija“ sa 13:11.

Kako je saopšteno, sistem igranja u Svetskoj ligi ponovo je promenjen, pa je odluka iz oktobra da se takmičnje završnice evropskog dela Svetske lige održi kroz turnir osam selekcija podeljenih u dve grupe, promenjena.

Turnir će se održati u Debrecenu od 8. do 10. januara, a pvog dana će biti odigrani četvrtfinalni susreti Grčka – Francuska, Italija – Mađarska i Hrvatska – Crna Gora.

Reprezentacija Srbije igraće sa Španijom za prestiž, ali će biti aktuelan rezultat postignut u martu.

Vaterpolisti Srbije igraće zatim za plasman od petog do osmog mesta.

Rival će da bude poraženi iz duela Grčka – Francuska, a poslednjeg dana, 10. januara se igra za plasman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter