Izvor:
05.02.2017 u 03:51
0

Kompleksi su NEIZLEČIVI: Rudić se vratio na klupu Hrvatske, jer je OPTEREĆEN SRBIJOM?!

Proslavljeni vaterpolo trener Ratko Rudić vratio se u Hrvatsku i odmah poručio da mu je glavni cilj da sruši Srbiju sa trona.

Rudić je prethodnih godina bio selektor reprezentacije Brazila, sa kojom je nišanio medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali nije do nje došao. Mada je uspeo da u grupnoj fazi takmičenja pobedi i naše "delfine".

On se vratio u Hrvatsku, gde je postao član stručnog saveta u vaterpolo savezu, kako piše zagrebački Večernji list, Rudić je već postavio kao glavni cilj osvajanje zlatnih medalja. Da bi do toga došao, mora da prekine surovu dominaciju srpskih "delfina".

– Srbija je u ovom trenutku jača, ali to može da se promeni. Dobro je što nama dolazi sjajna generacija juniora koji su aktuelni svetski prvaci. Ivica Tucak je odličan selektor, a zadatak mu je da napravi plan kako da dođemo do zlatne medalje. Ja ću mu pomoći savetima koliko god bude trebalo – poručio je Ratko Rudić.

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske je doživela teške poraze od Srbije u finalima i Olimpijskih igara u Riju (11:7) i Svetskog prvenstva u Kazanju (11:4).

Informer
Foto: SportSport.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter