Izvor:
13.12.2019 u 08:37
0

SELEKTOR RUKOMETAŠICA OPTIMISTA Nadam se da će se i Srbija i CG naći u Japanu

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović čestitao je svojim igračicama na svemu prikazanom na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srbija je nastup na SP završila kao šesta najbolja ekipa na svetu, pošto je u borbi za peto mesto poražena od Crne Gore 28:26.

ŠESTE NA SVETU: Rukometašice Srbije izgubile od Crne Gore!

– Čestitao bih reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, plasmanu u kvalifikacije za Olimpijske Igre u martu. Nadam se da će se obe naći u Tokiju. Ova utakmica bila je stvar prestiža. Najbitnije je bilo da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je da devojke nastavljaju karijere u svojim klubovima zdrave i orne. Čestitam Crnogorkama na fer pleju i korektnosti – rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Desni bek reprezentacije Srbije Anđela Janjušević izjavila je da je tim uprkos porazu zadovoljan onim što je uradio u Japanu.

– Čestitam Crnogorkama na svemu što su pokazale na ovom prvenstvu i izborenim kvalifikacijama za Tokio. Srećne smo sa onim što smo ostvarile. Nadam se da ćemo se naći u Tokiju. Svi smo umorni, bilo je ovo dugo prvenstvo. Uprkos porazu, zadovoljne smo učinkom u Japanu – rekla je Janjušević.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter