Izvor:
26.10.2019 u 19:55
0

VOZAČ RED BULA PONOVO SJAJAN U KVALIFIKACIJAMA: Pol pozicija za Ferstapena!

Vozač ekipe Red Bula Maks Ferstapen bio je najbrži u kvalifikacijama za trku za Veliku nagradu Meksika i ispred sebe ostavio dva vozača Ferarija.

Maks Ferstapen osvojio je drugu pol poziciju u karijeri pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Meksika, a njegov najbrži krug glasio je 1:14.758.

Za vreme njegovog najboljeg kruga bila je i žuta zastava, pošto se Valteri Botas pred dolaska na startno-ciljni zakucao u barijeru jer je nedugo pre toga izgubio kontrolu nad svojim bolidom.

Može se očekivati da ovo Ferstapenovo vreme bude pod istragom zbog navedenog incidenta.

Na pozicijama 2 i 3 bili su vozači Ferarija, Šarl Lekler i Sebastijan Fetel sa 266 hiljaditinki, odnosno 412 hiljaditinki zaostatka u odnosu na sjajnog holandskog vozača.

Na četvrtom mestu u kvalifikacijama osvojio je Luis Hamilton, a sa pete pozicije krenuće Aleksander Albon, dok je šesti bio "slupani" Valteri Botas, a potom su išli članovi Meklarena, Karlos Sajnc i Lando Noris i za njima Danil Kvjat i Pjer Gasli, koji su kompletirali 10 najbržih vozača.

Trka za Veliku nagradu Meksika voziće se u nedelju od 20 časova.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter