Izvor:
09.05.2019 u 06:20
0

PRIPREME U DUBAIJU: Ivana Španović otputovala je na dvonedeljne pripreme!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, evropska šampionka u skoku udalj, zajedno sa trenerom Goranom Obradovićem otputovala je na dvonedeljne pripreme u Dubai.

Iako je prvobitni plan bio da se ostane u Novom Sadu, zbog loših vremenskih uslova, doneta je odluka da se rad nastavi u toplijim krajevima.

Odlučili smo se za Dubai jer smo na mesec dana do otvaranja sezone i važno je da sve tehničke elemente radim kvalitetno i na visokom nivou. To nije bilo moguće u Novom Sadu zbog niske temperature. Ova sezona biće najduža do sada, samim tim ne očekujem velike daljine jer je prioritet SP u Dohi, koje je u oktobru – izjavila je Španovićeva.

Ona će sezonu započeti 6. juna na mitingu Dijamantske lige u Rimu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter