Izvor:
26.02.2019 u 10:49
0

ŠPANOVIĆ PRED NAPAD NA TREĆE UZASTOPNO ZLATO: Spremna sam za Glazgov!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, pred napad na treće uzastopno zlato na dvoranskom Evropskom prvenstvu, kaže da je spremna i da jedva čeka da nastupi u Glazgovu.

Ukoliko Španović odbrani naslov najbolje iz Beograda izjednačiće rezultat legendarne Haike Dreksler, koja je tri puta osvajala zlato u nizu.

Povratak posle povrede nije lak, ali s obzirom da trenutno stanje gde treniram bez bolova i po planu, sa nestrpljenjem čekam jos jedno takmičenje i priliku da odbranim titulu prvakinje Evrope. Iznenađenja su uvek moguća, a moje je, kao i do sada, da ostanem fokusirana na ono što radim i dam maksimum – rekla je Španović.

Pored Španovićeve, na zaletištu će se naći i juniorska šampionka Evrope Milica Gardašević.

Ovo će biti moj drugi nastup na Evropskom prvenstvu, sada u dvorani. Zadovoljna sam generalno sezonom i takmičenjima koja su iza mene. Dobro sam skakala na "Srbija Openu" i samim tim napravila sjajnu uvertiru za predstojeće takmičenje. Nadam se da ću u kvalifikacijama nastaviti u dobrom ritmu i izboriti se za ulazak u finale – rekla je Gardašević.

Evropsko prvenstvo u Glazgovu održava se od 1. do 3. marta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter