Izvor:
27.04.2016 u 20:54
0

MILOJEVIĆ PRED FINALE ABA LIGE: Verujem u svoj tim, svima smo pokazali zube!

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da se nada da će njegova ekipa, i pored brojnih problema sa povredama, pružiti maksimalan otpor Crvenoj zvezdi u finalnoj seriji ABA lige.

– Pre svega česitke svima iz Zvezde na fantastičnoj sezoni u Evropi, uz malo sreće mogli su da dođu i do fajnal-fora. Pred početak ove finalne serije pričao sam sa Radonjićem i Čabarkapom, da nam izađu u susret i skrate utakmicu na četiri puta po pet minuta, ali nisu nam izašli u susret. Bez obzira na kadrovske probleme verujem u moj tim. Već se pokazao da način na koji igramo ne odgovara nikome, svima smo pokazali zube – rekao je Milojević.

On je dodao da je izvesno da će centar Alfa Kaba propustiti prvi duel sa Zvezdom, ali se ne zna da li će biti spreman za ostale mečeve.

– Kaba neće igrati prvi duel, zavisi od njega i njegovog stanja. To je povreda pri kojoj se ništa ne zna tačno. Ovaj roster je kraći i za Pavlovića, koji je imao manjak minuta, ali značio bi u finalnoj seriji – rekao je strateg Mega Leksa.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac čestitao je Zvezdi na odličnoj sezoni i naglasio da su crveno-beli apsolutni favoriti za odbranu trofeja.

Zvezda je apstolutni favorit. Naša ekipa je dobro igrala tokom cele sezone, ali je usporena mnogim povredama. To ne znači da se predajemo i odigraćemo maksimalno ozbiljno – zaključio je Zagorac.

Prva utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa na programu je sutra od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/ABA liga j.t.d.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter