Izvor:
12.12.2019 u 04:00
0

NAJEŽIĆETE SE KADA VIDITE: OVO se dešavalo na klupi pre trojke Bjelice za pobedu! (FOTO)

Sakramento Kingsi su sa 119:118 savladali Hjuston Roketse i to posle prave drame kada je Nemanja Bjelica pogodio trojku za pobedu. Dan kasnije je objavljen snimak koji govori koliko mu saigrači veruju.

Heri Džajls i Trevor Ariza su na nogama ispratili poslednji napad "kraljeva". Džajls je prepoznao situaciju koja se igra s obzirom na odbranu "raketa" i znao je da će lopta ići kod Bjelice. I ne samo to.

– Beli će da pogodi. O sr***! Dobra je – povikao je Džajls i sa ostalim saigračima potrčao u zagrljaj našem asu.

Sve je kao što već svi znamo, Bjelica je izbušio mrežicu i to su bili poslednji poeni na meču. Ostaje da se vidi da li će Džajls svoje vidovnjačke veštine koristiti češće na parketu, nema sumnje da bi to mnogo značilo kraljevima.

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter